• Pon - Pet 9:00 - 21:00 | Sub 9:00 - 19:00
  • Banjička 3, 11080 Beograd, Srbija
  • +381 63 217 216

Vip Vožnje

Iznajmljivanje limuzina
VIP prevoz za posebne prilike

Za vaš poseban dan, specijalnu priliku, važne goste – iznajmljivanje limuzina sa vozačem učiniće vaše trenutke spektakularnim. Sa našim lux vozilima doslovno ćete ostaviti sve bez daha.

Bilo da planirate romantično veče, izlazak u grad, godišnjicu, rođendan, bilo kakvu proslavu, posetu nekog događaja ili vam dolaze gosti kojima želite da pružite VIP tretman, iznajmljivanje limuzina savršen je način da ostavite utisak koji se ne zaboravlja.

Iznajmljivanje lux automobila – otmeno i diskretno

Ne želite ništa obično, što može svako, što sve viđa svaki dan. Za vaš poseban dan i taj bitan trenutak raskoš i elegancija su ono o čemu maštate. Prestiž i moć su ono što želite. A upravo vam to pruža iznajmljivanje lux automobila.

Izaberite impresivnu Mercedesovu limuzinu i vaš privatni vozač će vam otvoriti vrata luksuza. Osetićete otmenost u svemu – od vozila, preko vožnje do vozača. Dobićete potpunu personalizovanu uslugu VIP vožnje za posebne prilike koja pleni glamurom.

I najbitnije, možete računati na potpunu diskreciju. Vaši trenuci su samo vaši – mi smo tu da ih proživite maksimalno lepo, da vam pružimo vožnju koja je prvo bezbedna, a tek onda uzbudljiva i nesvakidašnja.

Vozači su dokazani profesionalci, odličnih vozačkih sposobnosti, koji jako dobro poznaju puteve kojima voze. Na njih se možete potpuno osloniti za ugođaj vožnje kakvu želite – biće diskretni ali predusretljivi, spremni da vam obezbede sve uslove za savršeno putovanje.

Iznajmljivanje limuzina je upečatljiv detalj koji se pamti

Vaša VIP vožnja biće vrlo atraktivna, jer vam obezbeđujemo:

  • Limuzine prestižne marke (postoji mogućnost iznajmljivanja i minivanova)
  • VIP prevoz za svaku vašu posebnu priliku i specijalni događaj: rođendan, godišnjica, privatna proslava, matura, romantično veče, izlazak, poseta događaja ili nekog mesta, momačko ili devojačko veče, izlazak bebe iz porodilišta…
  • Wi-Fi, USB punjač za mobilni ili tablet, flaširana voda
  • Temperatura, muzika i stil vožnje koji se potpuno prilagođavaju vama
  • Neupitan profesionalizam vozača
  • Potpunu diskreciju
  • Personalizovanu uslugu VIP vožnje.

Koji god da je povod u pitanju, dobićete veličanstvenu vožnju

Sve što treba da uradite da rezervišite vašu VIP vožnju je da nas pozovete na +381 63 217 216 ili nam pišete na mejl shuttleservice.serbia@gmail.com. Dostupni smo 24/7.

Takođe, vašu VIP vožnju možete jednostavno rezervisati i online putem, popunjavanjem ONLINE formulara. Nakon toga, naš transport koordinator će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Imate pitanja? Kontaktirajte nas 24/7
Kontakt
+381 63 217 216
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!