• Pon - Pet 9:00 - 21:00 | Sub 9:00 - 19:00
  • Banjička 3, 11080 Beograd, Srbija
  • +381 63 217 216

O nama

Shuttle servis – Limo servis Beograd

Prvoklasna usluga iznajmljivanja lux vozila sa vozačem

Shuttle servis je kompanija specijalizovana za pružanje usluge transporta, sa iskustvom preko 20 godina. Osnovana kao porodično preduzeće, do danas je zadržala duh i vrednosti takvog poslovanja – maksimalna fokusiranost na klijente, brzina i fleksibilnost u realizaciji usluge, kao i personalizovan pristup svakom klijentu.

Šta vam tačno pruža naš limo servis Beograd?

Shuttle servis – limo servis Beograd obezbeđuje vam uslugu iznajmljivanja luksuznih vozila sa vozačem, za vaše najrazličitije potrebe.

  • Za vas lično, vaše goste ili vašu firmu i kolege
  • Za privatno ili poslovno putovanje
  • Za vožnju po gradu, međugradski ili međunarodni transfer
  • Za individualna i grupna putovanja

Na raspolaganju su vam vozila prestižne marke Mercedes, svetski poznate po udobnosti, eleganciji, inovativnim rešenjima u funkcionalnosti i bezbednosti vozila. Pa tako, naš vozni park ima u ponudi:

Shuttle servis je tu da doživite iskustvo vrhunske, profesionalne vožnje u ekskluzivnim limuzinama i minivanovima.

C klasa lux sedan, E klasa lux sedan, V klasa lux minivan, Viano luxvan, Vito ekonomik minivan.

Specijalizovani smo za pružanje sledećih usluga:

Limo servis Beograd tim koji radi za vas 24/7

U bilo koje vreme i za bilo koju destinaciju, naš tim je tu da vaša vožnja bude organizovana najbrže moguće i realizovana ispunjavajući najviše standarde kvaliteta.

Nakon rezervacije vaše vožnje i njene potvrde, ceo tim vam stoji na raspolaganju. Vaša ruta se planira pažljivo i detaljno, biraju se alternativni pravci za slučaj nepredviđenih okolnosti, prate se vremenske prilike, kao i stanje u saobraćaju. Svi vozači su obučeni, iskusni profesionalci sa znanjem engleskog jezika, uvek na visini zadatka da vaša vožnja protekne bez greške. Odnosno, da uživate u luksuznom prevozu, bez opterećenja i brige, znajući da ste bezbedni i u dobrim rukama.

Sva vozila se redovno servisiraju, proveravaju i održavaju, a kao dodatne pogodnosti, tu su besplatan WI-FI, USB punjač za telefon ili tablet, kao i flaširana voda.

Shuttle servis – nesvakidašnja, upečatljiva, otmena vožnja

Kontaktirajte nas na +381 63 217 216 ili shuttleservice.serbia@gmail.com i podelite sa nama vaše zamisli, želje i planove vezane za putovanje. Garantujemo da ćete dobiti ponudu u potpunosti skrojenu po vašoj meri.

GALERIJA

Imate pitanja? Kontaktirajte nas 24/7
Kontakt
+381 63 217 216
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!